dr. Kőrösi Barbara LL.M. – adatvédelmi üzletág vezető adatvédelmi és adatbiztonsági szakjogász

Tizenkét éve dolgozom tanácsadóként, nagy tapasztalattal rendelkezem az adatvédelem területén. Elsősorban a szabályzatok, nyilvántartások, tájékoztatók és nyilatkozatok elkészítésével, valamint adatvédelmi jogi kérdések megválaszolásával veszek részt az Adatlakat csapat munkájában. DPO csapatunk képviseletében én járok el Adatvédelmi Tisztviselőként a NAIH előtt, illetve az Érintettekkel való kapcsolattartás során.

Koska-Zanati Éva – vezető információbiztonsági tanácsadó

1994 óta dolgozom tanácsadóként, szakterületem elsősorban az irányítási rendszerek építése, fenntartása és fejlesztése, valamint vevői és jogi követelményrendszereknek való megfelelőség biztosítása. Az Adatlakat csapatban információbiztonsági tanácsadóként veszek részt, főként kockázatfelméréssel, hatásvizsgálatok és auditok végzésével, valamint az információbiztonság menedzselésével foglalkozom.

Németh László – informatikai üzletág vezető, információbiztonsági szakértő

Csaknem harminc éve végzek tanácsadói, szakértői tevékenységet. Az Adatlakat csapatban információbiztonsági kérdésekkel, a biztonsági problémák feltárásával és megoldásával, kockázatfelméréssel és menedzseléssel, valamint a sebezhetőségek vizsgálatával és kezelésével foglalkozom.